- دسته‌بندی نشده

روغن هسته خرما

روغن هسته خرما : خرما میوه ی درخت نخل است که در مناطق گرمسیری به وفور یافت می شود ، این میوه مقوی که شامل پوسته ی نازک ، قسمت گوشتی که اکثرا مورد استفاده قرار میگیرد و هسته سخت در میانه است .

خرما از گذشته تا به امروز جزو رژیم غذایی انسان های سراسر دنیا بوده و هست ، این محصول عمدتا در کشور های ناحیه خلیج فارس از جمله ایران (نواحی جنوبی) ، عربستان سعودی ، عمان و عراق کشت و تولید می شود .

از قسمت گوشتی خرما به صورت مستقیم استفاده می شود و از هسته آن روغنی گرانبها بدست می آید که برای مصارف درمانی و آرایشی بهداشتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، این هسته به صورت قابل توجهی ارزش و اهمیت غذایی پیدا کرده است و این ارزش به دلیل ویتامین ها و مقدار انرژی موجود در آن است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *