- دسته‌بندی نشده

روغن حنظل

روغن حنظل : حنظل یا هندوانه ابوجهل میوه ای است که بیشتر در مناطق بیابانی بیشتر کشت می شود و خواستگاه اصلی آن کشور های عربی و ترکیه هستند ، این میوه از راسته کدوییان است و شبیه به هندوانه است اما تفاوت های کوچکی با هندوانه دارد ، اولین تفاوت آن طعم است که هندوانه معمولی طعم شیرینی دارد و گوشته آن قرمز رنگ است اما میوه حنظل مزه ای تلخ و گوشته ای با رنگ زرد نزدیک به سفید دارد .

از نظر اندازه میوه حنظل بسیار کوچک تر از هندوانه معمولی است و از نظر سختی هندونه گوشته ای نرم تر نسبت به حنظل دارد . از نظر خواص دارویی این میوه بسیار پر کاربرد است و به منظور ساخت داروهای گیاهی به صورت گسترده مورد کشت و برداشت قرار می گیرد .

از میوه بوته ی حنظل میوه ای تولید می شود که به منظور روغن گیری بسیار مناسب است ، در طب سنتی ایران و چینی این روغن بسیار مورد توجه بوده است و در بسیاری از رساله های موجود از قدیم الیام اسم این میوه با نام های متفاوت نظیر سیب تلخ ، خربزه روباه و حنظل یاد شده است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *