- دسته‌بندی نشده

اسانس گشنیز

اسانس گشنیز : گشنیز نوعی سبزی خوراکی است که هم برگ سبز ، ساقه  آن ، ریشه و هم دانه های آن مورد استفاده قرار میگیرد ! این گیاه به دلیل عطر و طعم خاصی که دارد برای طبخ غذا بسیار مورد استفاده است و در اکثر سوپ ها میتوان رد پایی از آن پیدا کرد .

این گیاه با طول تقریبی حدودا نیم متر و گل های سفید است که اکثر کشت آن در ایران در شهرستان نهاوند همدان است و بیشترین برداشت را در طول سال از این شهرستان داریم .

تخم گشنیز هم به صورت مستقیم به پودر تبدیل شده و به عنوان ادویه و طعم دهنده غذایی مورد استفاده قرار میگیرد ، در طب سنتی هم از تخم گشنیز به جهت تصفیه کننده خون استفاده توصیه می شده است ! از دانه های گشنیز روغنی گرفته می شود که به آن روغن دانه گشنیز گفته می شود و به دلیل کاربرد های دارویی از جمله کاهش اضطراب و درمان بی خوابی ناشی از آن بسیار معروف است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *